EN

Budo Training

durf JEZELF te ZIJN

VOOR JONGEREN DIE EEN STEUNTJE IN DE RUG NODIG HEBBEN OM ZICH OPTIMAAL TE KUNNEN ONTWIKKELEN

in contact met jezelf en anderen

Jongeren vinden het soms lastig te ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Helemaal in een wereld waarin de druk om te presteren hoog is en sociale interactie vervlakt.

In de Budo Training leren jongeren weer echt contact te maken met zichzelf en anderen. Ze nemen deel aan verschillende verdedigingssporten en krijgen zo inzicht in hoe ze voelen, denken en doen. Dat helpt ze om hun kwaliteiten te versterken, hun sociaal-emotionele vaardigheden te verbeteren en blokkades te overwinnen.

Jongeren die deelnemen aan de Budo Training zijn regelmatig gepest of kunnen moeilijk vriendschappen sluiten en onderhouden.

“Robin is heel duidelijk en kan goed schakelen. Soms is het nodig om een leerling uit zijn schulp te halen, een andere keer is het juist nodig dat een leerling even heel duidelijk ervaart wat wel kan en wat niet.”

— Barend Mulder —

locatieleider De Anger (speciaal onderwijs)

Na deze psychofysieke en ervaringsgerichte training kunnen jongeren beter grenzen stellen en emoties herkennen. Maar ze leren ook om hulp te vragen, ontwikkelen zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en discipline.

BudoKids (6-12 jaar)
Groepsgrootte: maximaal 8 jongeren
Duur: 11 lessen van 60 minuten
Wanneer: in overleg
Prijs: op aanvraag

BudoTeens (12-18 jaar)
Groepsgrootte: maximaal 12 jongeren
Duur: 20 lessen van 60 minuten
Wanneer: in overleg
Prijs: op aanvraag

mail voor meer info