EN

box clinics

voor teams en professionals

IN EEN SPANNENDE EN TOCH VEILIGE OMGEVING GROEIEN NAAR AUTHENTIEK LEIDERSCHAP EN EFFECTIEVE TEAMS

vergroot je impact en creëer win-winsituaties

Op zoek naar je kracht, alleen of met je team? Ontdek wat je blokkeert en hoe je blokkades doorbreekt. Leer zien welke beschermingsmechanismen je gedrag sturen. Boksen is een onthullende manier om jezelf goed te leren kennen. Omdat het onmiddellijk ontmaskert volgens welke patronen jij voelt, denkt en handelt.

Een Box Clinic doe je samen met andere professionals. Je leert in korte tijd je mentale en emotionele barrières afstemmen en werkt toe naar een win-winsituatie.

“Je gaat op een interactieve en sportieve wijze met jezelf en anderen aan de slag. Spannend en intensief. Maar altijd veilig door de prettige manier waarop Robin en zijn team de clinic begeleiden.”

— Malou Kroezen —

Learning & Development Manager, Rotterdam School of Management, Erasmus University

Een Box Clinic is heel geschikt als onderdeel (minimaal 1 dagdeel) van een breder ontwikkelingstraject, dat eventueel wordt verzorgd door een derde partij. De Box Clinic vult aan op het bestaande coachingtraject en is daar nauwkeurig op afgestemd.

Een Box Clinic kan ook goed op zichzelf staan. Tijdens de 1-daagse training ga je samen met andere professionals fysiek boxen en krijg je een uitgebreide reflectie. Zo leer je de ervaringen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Zoek je meer verdieping? In de 2-daagse Box Clinic ga je echt aan jezelf werken. Deze intensieve training daagt je op verschillende niveaus uit. Je krijgt een dieper inzicht in jezelf en waardevolle handreikingen om mee verder te gaan. Trainers en coaches met specialistische kennis van leiderschap, veranderingsmanagement en teamontwikkeling ondersteunen je hierbij.

De Box Clinic voor professionals wordt door organisaties vaak ingezet als ondersteuning bij persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, talentontwikkeling en feedback.

Groepsgrootte: 4 - 60 personen
Duur: 0.5 - 2 dagen
Wanneer: in overleg
Prijs: op aanvraag

mail voor meer info

Bekijk een impressie